BetingelserHer finder du CONCETTOs betingelser.

 • SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER
  Salgs- og leveringsbetingelser er gældende i henhold til købeloven.
 • LEVERING
  CONCETTO leveringstid er typisk 2-5 dage, såfremt de bestilte varer er på lager. 
  Varerne leveres til den adresse, du har angivet under bestilligsformularen, eller til nærmeste pakkeshop 

  Til Privatpersoner: Varen leveres af Post Nord ( Breve: Quickbrev højst 250  gram) eller Pakker, nærmeste GLS pakkeshop, og du får en skriftlig besked. Mindre forsendelser, DAO Homepack
  Post Nord udbringer breve højst 1 gang om ugen. (derfor 5-7 dages levering af breve)

         GLS leverer i dagtimerne 08-16

         Til Erhvervskunder: Varen leveres af GLS eller PostNord  indenfor normal           arbejdstid.

CONCETTO leverer i hele Danmark og kan levere mod ekstra betaling overalt i Europa.

 • BETALING
  Du har 2 betalingsmuligheder:

  1. DANKORT Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først når varerne er afsendt fra CONCETTO. Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker via en krypteret SSL forbindelse. Selve verificeringen foretages af PBS og din bank. CONCETTO har ikke adgang til disse oplysninger.

  2. VARERNE FORUDBETALES: (Bankoverførsel) Du overfører pengene til vores bankkonto og vi vil herefter sende varerne direkte til dig.
  3. Du kan også betale med MobilePay på 735714

   Pengene skal overføres til:
   Nordea Bank Danmark A/S
   Reg.nr. 2251
   Kontonr. 8965 862 146

 •           SWIFT: NDEADKK
 •           IBAN:   DK8920008965862146
 • PRISER

  Alle priser er inklusive moms, men eksklusiv forsendelses - og ekspeditionsgebyr. Varesortiment opdateres og udskiftes løbende. Der tages forbehold for udsolgte varer, udgåede varer, trykfejl samt afgiftsændringer og anden force majeure. Prisen på alle stoffer er pr. meter. Der købes min. 1 meter stof ved hver bestilling. Ønskes der en større mængde, påfør da den ønskede mængde i den dertilhørende rubrik.
 • FORSENDELSES- OG EKSPEDITIONSGEBYR
  Ved varekøb for under 500,00 DKK påregnes intet ekspeditionsgebyr. 
   
 • REKLAMATION
  I henhold til købeloven har du en reklamationsret på 2 år. Ved eventuelle fejl eller mangler, som er opstået ved normal anvendelse af varen, skal du kontakte os hurtigst muligt. Fejl eller slidtage opstået som følge af forkert brug af varen er ikke omfattet af reklamationsretten.

  Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

  CONCETTO - Århus
  Borggade 4B,3.tv
  DK-8000 Aarhus C
  Danmark
  info@concetto.dk
  Tlf: 2125 9019

 • Der er mulighed for følgende ved en godkendt reklamation:
  • Omlevering
  • Ophævelse af dit køb
  • Afslag i prisen 

  Ved returnering:
  Husk at vedlægge kopi af ordren. Gem ligeledes postkvitteringen som dokumentation for, at varerne er returneret til os. Har du fået tilsendt en forkert vare eller er varen ved modtagelsen beskadiget, betaler vi returfragten. Hvis det er muligt, sender vi en ny vare til dig. Er dette ikke muligt, får du det fulde beløb tilbage, som sættes ind på din konto.
   
  Den lovbestemte fortrydelsesret gælder ikke, hvis varen er specielfremstillet.
  AFKLIPPET STOF OG LÆDER BETRAGTES SOM SPECIAL FREMSTILLET PRODUKTER.
 • OMBYTNINGSFRIST/RETURRET
  Skulle du, mod forventning, fortryde et køb, har du - fra modtagelse af varen, 14 dages fuld returret, såfremt varerne returneres ubrugte og ubeskadigede i original emballage.

  Den lovbestemte fortrydelsesret gælder ikke, hvis varen er specielfremstillet.
  AFKLIPPET STOF/LÆDER BETRAGTES SOM SPECIAL FREMSTILLET PRODUKTER.

  Portoen for returvarer refunderes ikke. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din bankkonto. Vedlæg venligst kopi af din ordre. Husk reg. nr. og konto nr. ved evt. bank overførsel. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for, at varerne er retuneret til os. 
 • DISKRETION
  Alle de oplysninger du giver CONCETTO, anses for at være yderst fortrolige. De anvendes udelukkende til internt brug, og vi gør vores bedste, for at beskytte dine data (ved hjælp af kryptering, firewalls osv.). Derudover garanterer vi, at vi aldrig vil sælge, leje eller udlåne identificérbare oplysninger om vores kunder til tredjepart. 
  CONCETTO indsamler aldrig oplysninger om dig, som du ikke bevidst har givet os. Derfor indsamler vi kun sådanne oplysninger som navne, postadresser, e-mail-adresser og leveringsadresser. Desuden samler vi kun fakturaerne til regnskabsformål. 
 • BILLEDEMARTRIALE
  De viste produktbilleder kan varierer en smule i farven i forhold til det originale produkt. CONCETTO kan ikke drages til ansvar for forkert gengivelse af produkter. Er du i tvivl om farven på f.eks. et stykke stof, bestil så hellere en stofprøve for at være sikker. Du kan bestille prøven ved at skrive til os på info@concetto.dk. 
   
  Husk at oplyse produktnavn og varenr.
 • STOFPRØVE
  Hvis du ikke er sikker i dit valg af stof har du muligheden for at bestille en stofprøve. Prøven koster 20 DKK + fragt. Du bestiller prøven ved at skrive til os på info@concetto.dk.

  Husk at oplyse produktnavn og varenr. samt NAVN og Adresse
 • DATASIKKERHED
  Ingen personlige oplysninger, der registreres hos CONCETTO, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos CONCETTO. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse.

  Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos CONCETTO på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

  Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Bemærk at vi politianmelder alle falske bestillinger.

  Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger, og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.